Onze specialiteit zijn de slagroomtruffels, deze heerlijke truffels zijn inmiddels een begrip in Lansingerland en omstreken. Het assortiment bestaat uit een wisselend assortiment huisgemaakte truffels gemaakt van verse slagroom en callebaut chocolade
De vulling van onze slagroomtruffels bestaat voor het grootste deel uit verse room, Daarom moeten onze slagroomtruffels in de koelkast worden bewaard, maar de smaak van de truffels komt het beste tot zijn recht als deze niet te koud worden gegeten. Als basis voor deze heerlijke slagroomtruffels gebruiken wij een oud familierecept van mijn grootvader Jan Blom , een banketbakker in hart en nieren.
Bewaar advies: in de koelkast. Houdbaar tot 14 dagen na aankoop.
DISCLAIMER: Alle slagroomtruffels worden in dezelfde ruimte gemaakt. Door de ambachtelijke werkwijze is kruisbesmetting van allergenen nooit voor 100% uit te sluiten. Bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op de declaraties van onze leveranciers en uitgebreide ervaringen in de praktijk. Mocht u ondanks een bepaalde declaratie van ons toch hinder ondervinden door andere dan de gedeclareerde allergenen, neem dan contact met ons op,
zodat wij samen met u één en ander kunnen onderzoeken en indien nodig deze informatie kunnen actualiseren